Înregistrează service Contact Găsește un service auto Despre noi
x
Autentificare service
Am uitat parola
Nu ai cont de service?
Click aici!
x
Am uitat parola

Nu ai cont?

Creează cont de utilizator

Cum funcționează autoeconom.ro?

Autoeconom.ro este o platformă online cu ajutorul căreia poți să găsești cea mai bună ofertă de preț pentru revizii și reparații auto de la service-uri auto de încredere din apropierea ta.

Descoperă tot procesul

1. Descrii problema mașinii

Autoeconom.ro îți pune la dispoziție un mod simplu de a descrie problema mașinii. Fie că este vorba de o simplă revizie sau o reparație complexă, trebuie doar să completezi un scurt formular. Vezi formularul.

2. Primești oferte de preț de la service-uri auto de încredere

Service-urile auto din zona selectată de tine vor fi notificate și vor începe să oferteze cererea ta. Procesul poate să dureze de la cateva minute până la 48-72 ore. Toate service-urile auto care ofertează cererea ta sunt verificate de către echipa autoeconom.ro într-un proces inițial de validare a conturilor acestora, sunt autorizate R.A.R (Registrul Auto Român) și înregistrate la O.N.R.C (Oficiul Național al Registrului Comerțului).

3. Alegi cea mai bună ofertă de preț

Primești oferte de preț pentru cererea ta, le compari și alegi cea mai bună opțiune. Ofertele de preț pot fi comparate pe baza unor parametrii precum: recenziile clienților care au vizitat deja service-ul respectiv, prețul total, tipul de piese ofertat, următoarea dată disponibilă pentru programare și garanția oferită de către service.

4. Economisești timp și bani

Autoeconom.ro a fost creat special pentru a te ajuta să economisești timp în procesul de selecție a unui service auto și, implicit, bani, oferindu-ți posibilitatea de a compara ofertele de preț și de a alege cea mai avantajoasă opțiune pentru tine. Nu încurajăm selecția ofertei câștigătoare pe principiul “cel mai bun preț”. Considerăm că o revizie sau reparație de cea mai bună calitate nu poate fi aleasă pe baza acestui principiu.

5. Evaluezi service-ul auto vizitat

După alegerea service-ului auto și finalizarea reviziei sau a reparației, îți oferim posibilitatea de a evalua serviciile primite. Părerea ta ajută proprietarii de mașini în căutarea și selecția unui service auto de încredere, cât și service-ul auto pentru a cunoaște cu adevărat nivelul calității serviciilor oferite.


Despre ofertele de preț primite pe autoeconom.ro

Ofertele de preț primite prin intermediul autoeconom.ro sunt similare cu devizele estimative realizate de către service-urile auto în momentul în care le faci o vizită în persoană. Astfel, ofertele de preț primite nu prezintă reduceri sau super oferte, ci o estimare concretă și corectă a costurilor asociate reviziei sau reparației dorite în service-ul auto respectiv.

Primește acum oferte de preț de la service-uri

Folosim cookies pentru a-ţi oferi o experienţă cât mai plăcută. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora. Mai multe detalii aici